Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσα από ένα «προφητικό» άρθρο του… 1977!

«ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ»KISIN GREECE
Για να σωθεί ο καπιταλισμός… Αυτό που οι εβραιοσιωνιστές τοκογλύφοι και έμποροι των εθνών, ονομάζουν «ελεύθερη αγορά». Τόσο «ελεύθερη», που αυτοί και μόνο αυτοί έχουν στα χέρια τους όλο το κεφάλαιο, όλα τα μηχανήματα, όλους τους νόμους, και γενικά όλα όσα χρειάζονται για να ηγεμονεύουν στο διηνεκές σε βάρος όλων ημών των υπόλοιπων που μας θεωρούν «γκοΐμ», «άπιστους» ή «ζώα»… Κατά τα άλλα, «ελεύθερη αγορά». Αλλού αυτά, «κύριοι» εβραιοσιωνιστές τοκογλύφοι!

Όμως, τα τελευταία χρόνια ο καπιταλισμός τους καταρρέει. Δεν πάει καλά. Ανακυκλώνεται γύρω από τον εαυτό του, σαπίζει με γοργούς ρυθμούς… Γι’ αυτό, οι εβραιοσιωνιστές έμποροι των εθνών, έβαλαν μπροστά τον σχεδιασμό τους, να καταστρέψουν τον σύγχρονο πολιτισμό! Πώς; Με την οικονομική κρίση, που δημιούργησαν το 2008, και τώρα με τη μετανάστευση, που έρχεται «καπάκι» σε αυτό που δημιούργησαν πριν λίγα χρόνια οι ίδιοι στην Μέση Ανατολή, δηλαδή την «αραβική άνοιξη». Κάνουν δύο πράγματα, ταυτόχρονα. Το πρώτο, μας κάνουν εμάς τους Δυτικοευρωπαίους φτωχούς και δυστυχισμένους, φέρνοντας σαν μόνη «λύση» την μετανάστευση ή -Θεός φυλάξοι!- την αυτοκτονία. Το δεύτερο, ξεσηκώνουν όλους αυτούς τους λαθραίους μετανάστες, να παρατήσουν πίσω τους σπίτια και πατρίδες και να έρθουν προς τα εδώ.

Έτσι, με γρήγορο ρυθμό, ισλαμοποιούν την πατρίδα μας και τον δυτικό κόσμο. Είναι το «όνειρο» των εμπόρων των εθνών και τοκογλύφων του «περιούσιου λαού». Να διώξουν τους Έλληνες από την Ελλάδα, οι οποίοι Έλληνες κοστίζουν πολύ σε ημερομίσθια, και να φέρουν εδώ τους λαθραίους μουσουλμάνους εισβολείς από τον τρίτο κόσμο, που δεν θα θέλουν ιδιαίτερα υψηλά ημερομίσθια. Και, με τον τρόπο αυτό, θα σωθεί ο καπιταλισμός! Η «ελεύθερη αγορά» που λέγαμε. Δηλαδή, το σύστημα που έφτιαξαν οι εβραιοσιωνιστές τοκογλύφοι, ο «εκλεκτός λαός» -ποιού, του σατανά;- για να κυριαρχούν αυτοί για πάντα πάνω στους υπόλοιπους λαούς του κόσμου μας…

Είναι όλα αυτά καινούρια, τωρινά, θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Όχι και τόσο! Είναι εδώ και πολλές δεκαετίες, που οι εβραιοσιωνιστές ετοιμάζουν τον θάνατό μας!!! Πάρα πολλά χρόνια πίσω, κάνουν «σχέδια επί χάρτου», για να μας καταστρέψουν… Παρουσιάζουμε εδώ, ένα πραγματικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ένα άρθρο, που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Τα Νέα», στις 5 Νοεμβρίου 1977 -καλά διαβάζετε, 1977!!!-, το οποίο υπογράφει ο Γιάννης Τσένης και είναι ανταπόκριση από την Ρώμη. Το άρθρο αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον και το παρουσιάζουμε εδώ σήμερα, σχεδόν 39 χρόνια από τότε:
«ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ, ΣΤΡΑΟΥΣ, ΤΟ «ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΘΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ»: «ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
S R
ΡΩΜΗ, Νοέμβριος. Του ανταποκριτή μας Γιάννη Τσένη.
Θα περιοριστούν οι ελευθερίες του πολίτη στις καπιταλιστικές δημοκρατίες για να ξεπεραστεί η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Σε αυτήν ακριβώς την απόφαση κατέληξε η «τριεθνής σύσκεψη» (διεθνής οργανισμός των πολυεθνικών εταιρειών ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνίας και Ευρώπης) στην οποία προήδρευσε ο Σπίνιεφ Μπρεζίνσκυ, ο άνθρωπος που ανέλαβε από τον πρόεδρο Κάρτερ τον ρόλο που είχε πριν από λίγο καιρό ο Χένρυ Κίσσινγκερ στην αμερικανική εξωτερική πολιτική.
Ο Μπρεζίνσκυ επισκέφτηκε σε χρόνο - ρεκόρ, την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά επίσημα, τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καταλήγοντας στην «τριεθνή σύσκεψη» της Βόννης που είχε σαν μοναδικό θέμα συζήτησης τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ξεπεραστεί η κρίση του καπιταλισμού.
Οι λύσεις που προτάθηκαν, συνοψίζονται σε αυτά τα έξι σημεία:
1. Προγραμματισμένες οικονομίες σε επίπεδο εθνικό και διεθνές για να αυξηθεί το ατομικό εισόδημα.
2. Πειθαρχημένη εργασία.
3. Ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας.
4. Χρηματοδοτούμενα πολιτικά κόμματα.
5. Περιορισμένη εκπαίδευση.
6. Ελεγχόμενος ο Τύπος.
Τα σημαντικότερα μέλη που συμμετείχαν στην «τριεθνή σύσκεψη» ήταν, εκτός από τον Μπρεζίνσκυ, ο Χένρυ Κίσσινγκερ, που εκπροσωπούσε τις πολυεθνικές εταιρείες εκ μέρους των ΗΠΑ, με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή της «Μανχάτταν Μπάνκ», ο Ζόζεφ Στράους, που εκπροσωπούσε τις πολυεθνικές εκ μέρους της Γερμανίας, ο Βατανούκι, που εκπροσωπούσε το ιαπωνικό κεφάλαιο, και ο Τζιάννι Ανιέλλι, πρόεδρος της «Φίατ», εκπρόσωπος του ιταλικού βιομηχανικού κεφαλαίου.
Οι λύσεις που πρότειναν οι εκπρόσωποι της «τριεθνής σύσκεψης» είναι άκρως προειδοποιητικές για τους λαούς του Δυτικού κόσμου, γιατί σκοπεύουν να αναστηλώσουν κάτω από μια επιστημονική φόρμα το καπιταλιστικό σύστημα διά μέσου ενός αυταρχικού περιορισμού της λαϊκής συμμετοχής στη δημοκρατική εξέλιξη των κοινωνιών. «Δημοκρατία και καπιταλισμός δεν μπορούν να συμφωνήσουν πια» παραδέχονται σήμερα οι διασημότεροι οικονομολόγοι των πολυεθνικών εταιρειών του κόσμου, κι ακριβώς γι’ αυτό κατέληξαν να προτείνουν τις «έξι» λύσεις για να μπορεί να κυβερνάται στο μέλλον μια καπιταλιστική δημοκρατία.

Χαράχθηκε στην «τριεθνή σύσκεψη» -αποκαλύπτουν δημοσιογραφικές πηγές από τη Ρώμη- μια «μεγάλη» στρατηγική, που θα επιδιωχθεί να εφαρμοστεί από όλες τις εκβιομηχανισμένες, μη σοσιαλιστικές χώρες.
Ο Μπρεζίνσκυ -που κατάγεται από αριστοκρατική πολωνική οικογένεια και σπούδασε στα πιο ξακουστά σχολεία των Καθολικών της Αμερικής- είναι πεπεισμένος (όπως λένε) ότι οι ΗΠΑ μπορούν, για «ακαθόριστο ακόμη χρόνο», να καθοδηγούν τον κόσμο στον οικονομικό, πολιτικό και ιδεολογικό τομέα.
Η νέα πολιτική του Μπρεζίνσκυ -σχολιάζει ο ευρωπαϊκός Τύπος- θα βασιστεί στην κυριαρχία των ΗΠΑ πάνω σε μια Ηνωμένη Ευρώπη, που θα καθοδηγείται, όμως, από τη Δυτική Γερμανία, «όργανο» των ΗΠΑ.
Ακριβώς γι’ αυτό επιδιώκεται από τους εκπροσώπους της νέας αμερικανικής πολιτικής να έχει η Ευρώπη στο εξής ένα κέντρο εξουσίας, απ’ όπου να μπορούν να ξεκινούν όλες οι αποφάσεις. Και τα βήματα που έχουν γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση είναι οφθαλμοφανή για τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς παρατηρητές της Ευρώπης.
Ο Τζιάννι Ανιέλλι, ο Ιταλός μεγαλοβιομήχανος της «Φίατ», υποβάλλοντας την υποψηφιότητά του για μέλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε:
«Η Ηνωμένη Ευρώπη θα είναι χρήσιμη για να μπορέσει να διαλύσει το κομμουνιστικό βάρος στην Ιταλία και την Γαλλία, βοηθώντας την Ευρώπη να ξαναβρεί τη δύναμη για να διασώσει τη λειτουργία του κοινωνικού της συστήματος».
Λόγια απ’ όπου μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά -έστω και αν δεν είναι δημοσιογραφικός πολιτικός παρατηρητής- τη στρατηγική των πολυεθνικών συμφερόντων του κεφαλαίου, διά μέσου μιας πολιτικής που είναι έτοιμη να εφαρμόσει αυταρχικά και αντιδημοκρατικά κοινωνικά μέτρα".
Γράφει ο S.R.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου