Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

27.3.16

ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ….

….ώστε να μπορούν να σου σφίγγουν και άλλο τα @ρχίδια!

Στις ημέρες μας, ότι γίνεται, γίνεται για τον δελεασμό μας στην εικονική πληρωμή. Όλη η τεχνολογία που ...
αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, δεν είναι για το καλό του πολίτη ή του «καταναλωτή» όπως τον ονομάζουν οι καπιταλιστές οικονομολόγοι αλλά για τα κέρδη των τραπεζιτών. Τι βλέπουμε λοιπόν να συμβαίνει; οι κυβερνήσεις των δυτικών χωρών προχωρούν στην κατάργηση των μετρητών. Είδαμε τα κάπιταλ κοντρόλ απο περύσι (το έχεις συνηθίσει φουκαρά και δεν σε ενοχλεί πια!!!) τη μείωση των συναλλαγών σε μετρητά ή την απαγόρευση που θέλουν για τα χαρτονομίσματα των 200 και 500 ευρώ.

Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε δεκάδες λόγους για το πλεονέκτημα των μετρητών. Αλλά σήμερα θα ήθελα να αναφέρω το σοβαρότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο πολίτης της ΕΕ και ακόμα περισσότερο εμείς οι Έλληνες…γιατί εμείς είμαστε το εργαστηριακο ποντικι τους!!!

Η κατάργηση των μετρητών θα φέρει αυτόματα την απαγόρευση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όταν κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μετρητά, στην πραγματικότητα δεν έχει καμία ελευθερία να αγοράσει ή να πωλήσει κάτι, χωρίς να καταγραφεί το ποσό και το αντικείμενο. Στην πραγματικότητα, «το σύστημα», θα έχει την πλήρη επίγνωση του τι κάνετε. Και όχι μόνο για τις σημερινές δαπάνες σας, αλλά εάν είναι αναγκαίο, μέχρι και 20 χρόνια πριν!!!

Το βιβλίο του Όργουελ τα έχει όλα γραμμένα, διαβάστε το και κατανοήστε την απειλή για την ελευθερία μας.

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου είναι οτι τα μετρητά πρέπει να καταργήσουν γιατί χρησιμοποιούνται από εγκληματίες και τρομοκράτες, και έτσι δεν θα κινδυνεύει η κοινωνία μας. Οι πληρωμές σε μετρητά έχουν αρχίσει να περνάνε στο ποινικό δίκαιο. Τα αφεντικά του κόσμου, γιατί έτσι βλέπουν τον εαυτό τους, οι Κεντρικοί τραπεζίτες, τα έχουν ποινικοποιήσει τελείως με αυτόν τον τρόπο. Τα κάπιταλ κοντρόλ στην χώρα μας είναι η απόδειξη! Δεν σε αφήνουν να σηκώσεις τα ίδια σου τα λεφτά γιατί δεν τα αξίζεις και γιατί δεν σου ανήκουν και εφόσον δεν θα είναι δικά σου!!!

Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχουν απαγορευτεί οι πληρωμές σε μετρητά που υπερβαίνουν ένα ορισμένο ποσό. Στη Γαλλία είναι 3.000 ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνο 1000 ευρώ.

Όταν θα έρθει η “στιγμή” θα παγώσουν τα λίγα σου ψηφιακά χρήματα, αυτά που δεν σου έκλεψαν με φόρους, ή με τα αρνητικά επιτόκια, ή με ένα πάτημα στο κουμπί θα στα εξαφανίσουν γιατί θα θεωρηθείς εγκληματίας αν δεν συνεργαστείς μαζί τους ή γιατί δεν σε πάνε επειδή είσαι επικίνδυνος.

Θυμάστε την Κύπρο και τις αποταμιεύσεις; Όταν έκλεισαν τα ΑΤΜ κανείς δεν μπορεσε να σηκώσει τα χρήματά του….οι τράπεζες είχαν τη δυνατότητα να ξαφρίσουν τα χρήματα των πολιτών πάνω από ένα ποσό των 100.000 ευρώ….σύμφωνα με τον ευρωπαικό νόμο!!!

Δεν θα σας πουν ποτέ οτι οι ίδοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες…μέχρι εσείς να το καταλάβετε απο μόνοι σας….Φυσικά όλα είναι νόμιμα γιατί οι τράπεζες είναι ο νόμος θεωρώντας σας ιδιοκτησία τους…


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2016/03/blog-post_610.html#ixzz444mdtUxD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου