Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Διαμερίσματα για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Φίλε Πιτσιρίκο,
με μια αφνίδια κίνηση σήμερα, ο Διδάκτορας των ΙΕΚ Ξυνή Σμύρνης, απέδειξε ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα, η τόλμη κι η ευθυκρισία όταν πρόκειται για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων του Προτεκτοράτου, εκθέτοντας έτσι όλο το παλιό πολιτικό σύστημα, εξαιτίας του οποίου συσσωρεύτηκαν τόσα δεινά στην Ψωροκώσταινα, ώστε να μην προλαβαίνουν να τα διορθώνουν οι ακάματοι σύμβουλοι της ΔΦΑ.
Στις 9 το βράδυ σήμερα και σε απευθείας διακαναλική σύνδεση με όλα τα τσοντοκάναλα –παραμένει άγνωστο το πώς ενημερώθηκαν– εξήγγειλε δέσμη στοχευμένων μέτρων, που πρόκειται να ληφθούν άμεσα, προκειμένου να συμβάλουν στην άμεση επίλυση του προσφυγικού ζητήματος, στην καταπολέμηση του προβλήματος της ανεργίας, αλλά και σε μια σειρά άλλων θεμάτων, δευτερευούσης σημασίας.
Πιο συγκεκριμένα, το αγραβάτωτο ημιμαθές υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στην ανοικοδόμηση κτιριακών συγκροτημάτων στο χώρο της Ειδομένης, έτσι ώστε μέχρι το τέλος της θητείας της ΔΦΑ, κάθε πρόσφυγας να έχει το δικό του σπίτι.
Για την άμεση αποπεράτωση του γιγάντιου έργου, η κυβέρνηση της ΔΦΑ θα προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση των εργασιών σε κοινοπραξία των εταιριών Μπόμπολα και Φραπεδιάρη, οι οποίες έχουν το νόου χάου, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αμέριστη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με κείνον τον αχαρακτήριστο Κύπριο δικαστικό, που έχει το θράσσος να θεωρεί ότι ο προαναφερόμενος έδινε μίζες, ενώ ο άνθρωπος απλές δωρεές έκανε.
Εξάλλου, ακόμη και να ήθελε να υπερτιμολογήσει ο Λέων, ο Φραπεδιάρης θα επαγρυπνεί για τη δίκαιη μοιρασιά.
Υπεύθυνος για την παραλαβή των διαμερισμάτων ορίστηκε ο γιος μιας γκόμενας που είχε παλιά ο Λεβέντης και τον αγαπάει σαν το γιο της πρώτης του γυναίκας, που τον έκανε βολευτή.
Για να μην παρεξηγηθεί η γέφυρα προς το κόμμα του Λεβέντη κι αρχίσει πάλι τα νάζια ο νεομνημονιακός συνέταιρος, ο Διδάκτωρ προανήγγειλε ότι τη φύλαξη των εγκαταστάσεων πρόκειται να αναλάβουν απόστρατοι, τους οποίους θα επιλέξει προσωπικά ο Πατριώτης Ψεκασμένος, οι αμοιβές των οποίων θα είναι αφορολόγητες.
Το γιγάντιο έργο πρόκειται να συμβάλλει δραστικά στη μείωση της ανεργίας, καθώς χιλιάδες ιθαγενείς πρόκειται να προσληφθούν με συνοπτικές διαδικασίες για την εκτέλεση του έργου.
Η επιλογή τους θα γίνει κατόπιν συνέντευξης στις τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες και θα επωμιστούν τη σύνταξη των ατομικών συμβάσεων των 360 ευρώ (μικτά) με τον κάθε εργαζόμενο.
Για τη δίκαιη κατανομή των διαμερισμάτων ανάμεσα στα μέλη των διαφόρων εθνικοτήτων, πρόκειται να συσταθεί νέα ΔΕΚΟ, επικεφαλής της οποίας θα τεθεί ο σύζυγος υπουργού της ΔΦΑ.
Αναμένονται ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το θέμα, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου του Αλαφουζοκάναλου αν έχει ενημερωθεί για την πρωτοβουλία η τρόικα, η απάντηση της «αριστερής», γυναίκας, γιατρού, χορεύτριας, οπαδού ήταν: «μα το λέμε στην τρόικα εσωτερικού, δεν είναι ενημέρωση αυτή;» και μειδιώντας έφυγε βιαστικά για μια πίστα…
Άμεση ήταν και η κοινοποίηση της είδησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο γνωστός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού ανάρτησε το εξής: «Διαμερήσματα για τους πρώσφειγαις στην Ηδομένει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου