Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

είδη ιών υπολογιστή και δωρεαν προγραμματα καθαρισμου

 • Adware : ένα κακόβουλο λογισμικό που ανοίγει ειδοποιήσεις, διαταράσσει το χρήστη και δείχνει διαφημιστικών μηνυμάτων, συνήθως με pop-up παράθυρα.
 • Android : Αυτή η ανίχνευση υποδεικνύει μια κακόβουλη εφαρμογή για συσκευές Android.Κανονικά, η επέκταση είναι .apk. Αυτό το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να καταστρέψει τη συσκευή σας Android και να εκτελέσει κακόβουλες ενέργειες.
 • Εφαρμογή : αναφέρεται σε δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα (PUP). Παραδείγματα των νεογνών περιλαμβάνουν: γραμμές εργαλείων, ρυθμίσεις τροποποιητές, αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων, κ.λπ. Για μια πλήρη περιγραφή, δείτε ΑΙΧ .
 • Backdoor : ένα πρόγραμμα που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο ενός μολυσμένου υπολογιστή μέσω του Διαδικτύου. Αυτά τα προγράμματα δεν είναι σε θέση να αναπαράγει τον εαυτό τους και να εξαπλωθεί, αλλά μπορεί να ανοίξει τα λιμάνια στον υπολογιστή όπου εκτελούνται. Άνοιγμα θυρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χάκερ να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα ή προγράμματα. Διαφορετικές κερκόπορτες έχουν διαφορετικές λειτουργίες, όπως: αποστολή και λήψη αρχείων, διαγραφή αρχείων, εκτελέστε ωφέλιμο φορτίο, ή τη διαχείριση του ιού μέσα στο μολυσμένο σύστημα.
 • Κακή φήμη : αναφέρεται σε ένα πρόγραμμα που έδειξε ύποπτη συμπεριφορά. Το πρόγραμμα κοίταξε ψηλά στην Emsisoft Anti-Malware Δίκτυο και το αποτέλεσμα έδειξε ότι το αρχείο είναι πιο πιθανό κακόβουλο.
 • BehavesLike : υποδεικνύει ένα πρόγραμμα που συμπεριφέρεται σαν οικογένεια του κακόβουλου λογισμικού που ονομάζεται. Έκθεση ενός τυπικού malware συμπεριφορά μας επιτρέπει να καταχωρήσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό αυτόματα.
 • Dialer : ένα κακόβουλο πρόγραμμα που τροποποιεί σύνδεση στο Internet ενός υπολογιστή με την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση. Πιο επικίνδυνη για όσους χρησιμοποιούν ένα αναλογικό modem ή / και ISDN για σύνδεση με το Internet. Μπορεί επίσης να προκαλέσει διακοπή της υπηρεσίας για εκείνους που χρησιμοποιούν μια σύνδεση ADSL.
 • Αποσύρεται : ένα αρχείο φορέα που εγκαθιστά έναν ιό στον υπολογιστή. Malware συγγραφείς χρησιμοποιούν συχνά σταγονόμετρα για την προστασία των ιών τους από κακόβουλο λογισμικό ανίχνευσης. "Εγχυτήρας" αναφέρεται σε ένα σταγονόμετρο που εγκαθιστά ένα ενιαίο ιός στη μνήμη του υπολογιστή.
 • Email-Flooder : ένα πρόγραμμα που στέλνει συνεχώς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Δημιουργήθηκε για να χώνω inbox του χρήστη. Μπορεί να στείλει εκατοντάδες / χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε παραγεμίζετε το εισερχόμενο φάκελο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός συγκεκριμένες, στοχευμένες λογαριασμό.
 • Email-Worm : ένας ιός τύπου worm που εξαπλώνεται μέσω email. Μολύνει τον υπολογιστή, όταν ένα κακόβουλο συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοίγει και, στη συνέχεια προσπαθεί να στείλει αντίγραφα του εαυτού του σε διευθύνσεις στη λίστα επαφών του μολυσμένου χρήστη.
 • Αξιοποίηση : κακόβουλο κώδικα που εκμεταλλεύεται bug ή ευαισθησίας ενός πραγματικού εφαρμογής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσουν κακόβουλο κώδικα. Μπορούν να χορηγούν δικαιώματα διαχειριστή εισβολέας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσει παράνομες ενέργειες.
 • Fraudtool : το περίφημο "απατεώνων-ιών," ή κακόβουλου λογισμικού που προσποιείται ότι είναι μια λύση ασφάλειας. Μετά την εγκατάσταση, Fraudtools προσποιούνται ότι "ανιχνεύει" πολλά από ιούς και επίσης «καθαρό» σύστημα του χρήστη, όλο αυτό το διάστημα επιμένοντας ότι ο χρήστης αγοράσει μια πληρωμένη έκδοση του προϊόντος για την απολύμανση εντελώς ή / και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή τους. Εκτός από την άμεση απάτης, τα προγράμματα αυτά έχουν επίσης λειτουργικότητα adware.
 • Generic, Gen : αναφέρεται σε ένα γενικό κακόβουλου λογισμικού ανίχνευσης. Μπορούν να ανιχνευθούν από τους ορισμούς υπογραφή ή heuristics. Μπορεί να είναι κακόβουλο, αλλά μπορεί μερικές φορές να είναι μια καλοπροαίρετη "False Positive." Σας συμβουλεύουμε να σαρώσετε μια γενική ανίχνευση στα Virustotal.com ή να το στείλετε σε μας για περαιτέρω ανάλυση.
 • HackTool : ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή χωρίς άδεια.
 • Ευρετική : α ανίχνευσης από ευρετική μηχανή μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανίχνευση βασίζεται στην ανάλυση του κωδικού του αρχείου. Ευρετική ανιχνεύσεις δεν είναι στη βάση δεδομένων Emsisoft, αλλά έχουν κακόβουλα χαρακτηριστικά και συνεπώς θεωρούνται επικίνδυνα για τον υπολογιστή.
 • Αεροπειρατής : ένα κακόβουλο πρόγραμμα που συνήθως ονομάζεται από τους ελεγκτές Active-X. Μολύνει τον υπολογιστή, μολύνει το web browser, και αλλάζει τις παραμέτρους ασφαλείας και τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις όλα με τη μία.
 • Java : ένα malware αντικείμενο εκτελούνται αποκλειστικά από την πλατφόρμα Java.
 • Ανέκδοτο : ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να ενοχλήσει τον χρήστη. Δεν είναι επικίνδυνο για το σύστημα, αλλά μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και έχει τη διασκέδαση αστειεύεται γύρω με το χρήστη με πολλούς τρόπους.
 • Keylogger : ένα κακόβουλο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να καταγράψει τα πάντα που πληκτρολογείται σε ένα πληκτρολόγιο ή / και κάθε τι που συμβαίνει σε μια συνεδρία επιφάνειας εργασίας. Μπορεί επίσης να καταγράφει εικόνες της κάμερας και βίντεο. Δακτυλογραφημένες λέξεις περνούν από το πληκτρολόγιο στον υπολογιστή? κατά τη διάρκεια αυτής της περικοπής ένα keylogger φιλτράρει τα λόγια, που ψάχνουν για ευαίσθητες πληροφορίες, και στη συνέχεια να καταγράφει και μεταδίδει τις πληροφορίες σε ένα δίκτυο έγκλημα.
 • LSP : Βάσεις για Πάροχος υπηρεσιών Layer. Βιβλιοθήκες που συνδέονται με τις λειτουργίες / IP WinSockTCP. Είναι σε θέση να αναλύσει την κίνηση του Διαδικτύου από ένα μολυσμένο υπολογιστή.
 • Malware : ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να ορίσει ένα κακόβουλο πρόγραμμα υπολογιστή. Ιό, adware, Backdoor, BHO, Dialer, HTML, LSP, Spyware, Trojan, Worm - όλα αυτά είναι κακόβουλο λογισμικό.
 • δεν-a-virus : ένα πρόγραμμα που δεν είναι ένας ιός, αλλά εξακολουθεί να ανιχνεύεται λόγω του τρόπου που συμπεριφέρεται. Δεν εμπίπτει σε καμία από κακόβουλο λογισμικό ορισμούς μας, και είναι στις περισσότερες περιπτώσεις αβλαβείς.
 • πιθανή-Απειλή : μια ταξινόμηση που δηλώνει ότι το αρχείο θα μπορούσε να είναι μια απειλή.Υποδεικνύει ότι το αρχείο δεν έχει ακόμη ταξινομηθεί, και ότι είναι δυνητικά επικίνδυνο για τον υπολογιστή. Σας προτείνουμε να υποβάλουν τις ενδεχόμενες απειλές για να μας για περαιτέρω ανάλυση.
 • PUP : μια δυνητικά ανεπιθύμητο πρόγραμμα. Δεν κακόβουλο λογισμικό και δεν είναι επικίνδυνο για τον υπολογιστή, αλλά συχνά είναι αρκετά ενοχλητικό. Εμφανίζει διαφημίσεις, προειδοποιήσεις και άλλα πλαστά μηνύματα. Έχει λίγα σε καμία χρήση και αποβλήτων χώρο στον υπολογιστή. Λεπτομέρειες .
 • Ransomware : ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που λαμβάνει ο υπολογιστής σας έχει εγκατασταθεί παράνομα, χωρίς άδεια "για λύτρα.". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εγκληματίες για να εμποδίσει την απομακρυσμένη χρήστη πρόσβαση στον υπολογιστή. Μόλις η πρόσβαση είναι αποκλεισμένη, pop-up παράθυρα απαιτήσει την πληρωμή για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή.
 • Riskware : ένα νόμιμο πρόγραμμα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εάν χρησιμοποιείται από τους χάκερ για να διαγράψετε, μπλοκ, να τροποποιήσετε ή να αντιγράψετε τα δεδομένα.Δημιουργεί προβλήματα στην απόδοση σε μολυσμένα μηχανήματα.
 • Rogue : ένα ψεύτικο πρόγραμμα ασφάλειας, επίσης γνωστή ως ". Scareware" προσποιείται ότι είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα ασφαλείας, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρει περιορισμένη προστασία ή καμία προστασία σε όλα. Δημιουργεί ψεύτικο προειδοποιήσεις και προσπαθεί να δελεάσει τους χρήστες σε δόλιες συναλλαγές.
 • Rootkit : ένα κακόβουλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να πάρει τον πλήρη έλεγχο του ένα μολυσμένο σύστημα, χωρίς χρήστη ή άδεια διαχειριστή. Τα rootkits χρησιμοποιούνται κυρίως για να κρύψει πίσω πόρτα ή άλλο κακόβουλο κώδικα.
 • Σενάριο : ένα αρχείο εκτελούνται από άλλες πλατφόρμες. Σενάρια χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πρόγραμμα για να εκτελέσει τον εαυτό τους και μπορεί να εκτελέσει διάφορες κακόβουλες ενέργειες.
 • Περιβάλλον : δεν είναι ένα είδος κακόβουλου λογισμικού, αλλά αντ 'αυτού μια λανθασμένη ρύθμιση του συστήματος. Emsisoft ανιχνεύεται αυτή κατεστραμμένο περιβάλλον, επειδή δεν είναι στην προεπιλεγμένη θέση. Το πιο πιθανό, το κακόβουλο λογισμικό έχει αλλοιωθεί και να αλλάξει τη ρύθμιση. Emsisoft θα επαναφέρει τη ρύθμιση σε σωστή θέση του.
 • Spyware : ένα κακόβουλο πρόγραμμα που μπορεί να ακολουθήσει κρυφά τη δραστηριότητα του υπολογιστή. Στέλνει καταγεγραμμένες πληροφορίες για την ποινική συντάκτη του.
 • SymbOS : Αυτή η ανίχνευση υποδεικνύει μια κακόβουλη εφαρμογή για συσκευές Symbian. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να καταστρέψουν τη συσκευή σας και να εκτελέσει κακόβουλο κώδικα.
 • Ίχνος : ένα αντικείμενο (αρχείο, φάκελο, ή το κλειδί μητρώου), που παραμένει μετά από μια λοίμωξη malware. Ίχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον κακόβουλο λογισμικό για να βοηθήσει τις δράσεις τους, αλλά είναι άχρηστα και δεν είναι επικίνδυνα ελλείψει συνδέονται κακόβουλο λογισμικό τους.
 • Trace.Directory : ένα φάκελο που είναι απομείνει από μια προηγούμενη λοίμωξη malware. Όχι απαραίτητα επικίνδυνη από μόνη της, και συχνά άχρηστα σε περίπτωση απουσίας των σχετικών αρχείων της. Χρησιμοποιείται από ΑΙΧ στην πλειονότητα των περιπτώσεων, για να εκτελέσει κάποια ενέργεια.
 • Trace.File : ένα αρχείο που είναι απομείνει από μια προηγούμενη λοίμωξη malware. Όχι απαραίτητα επικίνδυνη από μόνη της, και συχνά άχρηστα σε περίπτωση απουσίας των σχετικών αρχείων της. Χρησιμοποιείται από ΑΙΧ στην πλειονότητα των περιπτώσεων, για να εκτελέσει κάποια ενέργεια.
 • Trace.Registry : ένα κλειδί μητρώου που είναι απομείνει από μια προηγούμενη λοίμωξη malware.Δεν είναι επικίνδυνη από μόνη της, και άχρηστα σε περίπτωση απουσίας των συνδεδεμένων malware της. Χρησιμοποιείται από ΑΙΧ στην πλειονότητα των περιπτώσεων, για να εκτελέσει κάποια ενέργεια.
 • Trojan : ένα πρόγραμμα που κρύβει σκόπιμα αλήθεια, κακόβουλες ενέργειες της από το χρήστη και, επίσης, προσπαθεί να ξεγελάσει τον χρήστη να νομίζει ότι εκτελεί νόμιμες λειτουργίες.Trojans συνήθως δεν εργάζονται μόνοι τους? συνήθως είναι κρυμμένα από πίσω πόρτα και να χρησιμοποιηθούν για να ρίξει άλλο κακόβουλο λογισμικό. Σε γενικές γραμμές, το έργο του κάθε Trojan είναι να εκτελέσει το ωφέλιμο φορτίο του.
 • Virtool : ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από τους χάκερ για να δημιουργήσουν ιούς και κακόβουλο κώδικα. Δεν είναι επικίνδυνη από μόνη της, αλλά δεν παράγει πολλούς διαφορετικούς τύπους malware.
 • Virus : ένα κακόβουλο πρόγραμμα ή μέρος ενός προγράμματος, που μολύνει άλλα προγράμματα, αρχεία, περιοχές του συστήματος (MBR, του τομέα εκκίνησης) ή εκτελέσιμο αντικείμενα, με ένα αντίγραφο του εαυτού του.
 • Σκουλήκι : ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα που προσπαθεί να μολύνει τους υπολογιστές με τη διάδοση μέσω ενός δικτύου ή με αποστολή e-mails που περιέχουν επισυνάπτονται αντίγραφα του εαυτού του ή άλλο κακόβουλο κώδικα.                                 

  Emsisoft Emergency Kit: 100% καθαρισμός ιών, 100% δωρεάν!

  https://www.pcsteps.gr/1470-emsisoft-emergency-kit/
   Αξιολόγηση: 4,5 - ‎19 ψήφοι
  15 Μαΐ 2013 - Emsisoft Emergency Kit: 100% καθαρισμός ιών, 100% δωρεάν! ... πρόκειται για ένα σωτήριο πρόγραμμα αν το σύστημά μας έχει μολυνθεί ήδη με ιό και ... Ο Scanner μπορεί να ελέγξει τον υπολογιστή για ιούς, trojans, spyware, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου