Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

BINTEO: τα ψέματα του Άδωνι στο Mega και η απάντηση στις συκοφαντίες του

BINTEO: τα ψέματα του Άδωνι στο Mega και η απάντηση στις συκοφαντίες του

BINTEO: τα ψέματα του Άδωνι στο Mega και η απάντηση στις συκοφαντίες του


Δεν είχαμε καμία αμφιβολία Στο ΧΩΝΙ ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να συκοφαντεί την εφημερίδα που εδώ και τέσσερα χρόνια ορθώνει το δημοσιογραφικό της ανάστημα χωρίς να λυγίζει από απειλές, αγωγές, ύβρεις και συκοφαντίες.

Και δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι μπροστάρης - για μια ακόμη φορά - θα έβγαινε ο αντιπρόεδρος (τι κατάντια για την κάποτε ισχυρή παράταξη της κεντροδεξιάς), Άδωνις Γεωργιάδης.
Την ώρα, λοιπόν, που στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα γινόταν κουβέντα για τη διαρροή από τα wikileaks (η οποία αποκάλυπτε το σχέδιο-σοκ Τόμσεν για πρόκληση πιστωτικού γεγονότος στη χώρα μας), ο Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να πετάξει λάσπη Στο ΧΩΝΙ!
Αφού νωρίτερα είχε υπερασπιστεί το ΔΝΤ, βεβαίως, (όπως είχε κάνει από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ) και αφού για ακόμη μία φορά είχε εστιάσει στο ποιος έκανε την υποκλοπή, αφήνοντας υποννοούμενα κατά της ελληνικής κυβέρνησης ο ανεύθυνος! Ο... πατριώτης που βλέπει μπροστά στα μάτια του σχέδιο φόνου της χώρας του ασχολείται με το ποιος τράβηξε σε βίντεο τον... φόνο! Και ζητάει στοιχεία από τα... wikileaks (που έχουν καταγράψει χιλιάδες συνομιλίες, όχι φυσικά στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως και κυρίως στην ίδια την Αμερική).
Ας γυρίσουμε, όμως, στα δικά μας: Τι γέννησε αυτή τη φορά το μυαλό του Γεωργιάδη; Πώς συνέδεσε τον Τόμσεν με το ΧΩΝΙ; Ευκολάκι για έναν Άδωνι! Είπε ότι Το ΧΩΝΙ που εκδίδεται από τον Γιώργο Χριστοφορίδη (δε θα του έδειξε ο Κυριάκος την επιστολή που του έστειλε Το ΧΩΝΙ αλλά και την απάντηση του ίδιου του Χριστοφορίδη) είχε ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ από την υπόθεση των εκβιαστών που δεν υπάρχουν στη δικογραφία! Καμαρώστε τον:

Και αφού είδατε τον Άδωνι και τον καμαρώσατε, ας δούμε και ας καμαρώσουμε και τηνΑΛΗΘΕΙΑ:
ΚΑΜΙΑ συνομιλία δεν έχει Το ΧΩΝΙ που κυκλοφόρησε την Κυριακή και βρίσκεται και σήμερα στα περίπτερα (προλαβάινεις Άδωνι να το πάρεις να το διαβάσεις). Δημοσιογραφικές πληροφορίες μετέφερε Το ΧΩΝΙ. Πληροφορίες. Την ίδια στιγμή άλλες εφημερίδες μετέφεραν "διαλόγους"  (σ.σ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ). Και ο Αδωνις βρήκε να πει μόνο για Το ΧΩΝΙ που ΔΕΝ είχε "διαλόγους". Αυτό λέγεται και εμπάθεια στη γλώσσα μας. Αλλά λέγεται και συκοφάντηση...
Θα μας απαγορεύσει ο Άδωνις να κάνουμε και ρεπορτάζ; Ας βγει να μας το πει και αυτό, εξάλλου η ιδιόχειρη σημείωση του Στυλιανού Παττακού προς τον Γεωργιάδη παραμένει ανεξίτηλη. Ας μας πει, λοιπόν: μπορούμε και εμείς να έχουμε πληροφορίες και να τις μεταφέρουμε στο κοινό μας ή εμείς δε μπορούμε γιατί δεν αρέσουμε στη ΝΔ, τον Κυριάκο και τον Άδωνι;
Στη συνέχεια της εκπομπής, ζήτησε και πήρε τον λόγο ο δημοσιογράφος και μέλος του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης (και ΠΡΩΗΝ εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, όσο και οι λασπολόγοι λένε το αντίθετο) Γιώργος Χριστοφορίδης που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου